• Maastricht - Roermond - Venlo - Eindhoven
 • 06 5343 8728

 • JE WERK
  VAN VANDAAG
  GOED DOEN...

 • ...IS EEN FANTASTISCHE START
  VOOR MORGEN.

 • JE WERK
  VAN VANDAAG
  GOED DOEN...

 • ...IS EEN EXCELLENTE
  START VOOR MORGEN.

 • Outplacement Outplacement
  Outplacement

  Mobiliteitsexperts die uw personeel zo snel en efficiént mogelijk voor u willen herplaatsen.

 • Re-integratie & Verzuimmanagement Re-integratie & Verzuimmanagement
  Re-integratie & Verzuimmanagement

  Ondersteuning en professionele begeleiding 1e en 2e spoor

 • Loopbaanscan Loopbaanscan
  Loopbaanscan

  Onderzoek van competenties en vaardigheden van de medewerker: Waar liggen de échte kansen voor de werknemer binnen de arbeidsmarkt?

 • Jobmarketing Jobmarketing
  Jobmarketing

  Jezelf vermarkten naar de arbeidsmarkt. Alle beschikbare instrumenten inzetten op de arbeidsmarkt.

De Loopbaanscan combineert gevalideerde en betrouwbare testen:

Carrière Waarden, onderzoek interesse in Taken /Sectoren en competenties. Essentieel is de vertaalslag naar de arbeidsmarkt. Het biedt inzicht in de belangrijke vragen: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik. Ontwikkelsuggesties komen ook aan de orde.

Testen: voor snel inzicht in talenten, drijfveren en de loopbaankoers.

In de rapportage is een uitgebreide competentieanalyse toegevoegd. In deze analyse worden allereerst de competentiescores van de kandidaat op basis van het persoonlijkheidsprofiel (talent) en de zelfbeoordeling met elkaar vergeleken. Hierin wordt duidelijk wat de kerncompetenties zijn en waar iemands potentie ligt. Vervolgens wordt het talent van de kandidaat voor de competenties vergeleken met hoe motiverend de kandidaat de competenties vindt. Hierbij wordt duidelijk van welke competenties de kandidaat energie krijgt en welke competenties een uitdaging vormen.
Het rapport van de LoopbaanScan is een uitstekend hulpmiddel om zelfinzicht en ideeën te verkrijgen over het functioneren en de verdere ontwikkeling van de kandidaat. Ieder hoofdstuk sluit af met passende reflectievragen. Dit kan vervolgens leiden tot loopbaanstappen, maar even goed tot betere ontwikkeling in de eigen functie. De LoopbaanScan wordt daarom gebruikt voor ontwikkeling, loopbaanadvies, mobiliteit, re-integratie en outplacement.

Wij helpen u om het beste uit uw medewerkers te halen

Excellent zijn is iets precies op tijd, precies genoeg en precies dat doen wat de situatie vraagt.
Gewoon goed is vaak niet voldoende. Grote en ook kleine uitdagingen vragen dat je buitengewoon presteert en het beste uit jezelf en uit elke situatie weet te halen. Het verschil maken tussen gewoon goed je werk doen en excelleren. Dit doe je door grip te krijgen op de kwaliteit van het bewustzijn waarmee je optreedt.

Excelleren in je werk begint met hoe je bent en uit zich in wat je doet. Om tot excellent handelen te komen is synergie tussen de vijf voorwaarden voor excellentie nodig: waarnemen, inzicht, daadkracht, intentie en de kracht van je bewustzijn zelf. Ontbreekt er een aspect dan gaat je handelen mank. Het verschil maak je door de kwaliteit van het bewustzijn te vergroten waardoor alle aspecten in kracht toenemen.

Geïnteresseerd? Neem contact op.