• Maastricht - Roermond - Venlo - Eindhoven
 • 06 5343 8728

 • JE WERK
  VAN VANDAAG
  GOED DOEN...

 • ...IS EEN FANTASTISCHE START
  VOOR MORGEN.

 • JE WERK
  VAN VANDAAG
  GOED DOEN...

 • ...IS EEN EXCELLENTE
  START VOOR MORGEN.

 • Outplacement Outplacement
  Outplacement

  Mobiliteitsexperts die uw personeel zo snel en efficiént mogelijk voor u willen herplaatsen.

 • Re-integratie & Verzuimmanagement Re-integratie & Verzuimmanagement
  Re-integratie & Verzuimmanagement

  Ondersteuning en professionele begeleiding 1e en 2e spoor

 • Loopbaanscan Loopbaanscan
  Loopbaanscan

  Onderzoek van competenties en vaardigheden van de medewerker: Waar liggen de échte kansen voor de werknemer binnen de arbeidsmarkt?

 • Jobmarketing Jobmarketing
  Jobmarketing

  Jezelf vermarkten naar de arbeidsmarkt. Alle beschikbare instrumenten inzetten op de arbeidsmarkt.

Wachten tot er nieuw werk komt, is geen optie !

Loopbaanprofessionals voor bedrijven en organisaties, die helpen bij het vinden van een nieuwe baan, als trainer en als coach.

In het loopbaanvak ligt onze uitgesproken passie in het begeleiden en trainen van mensen die, nadat ze weten wat ze zoeken, dit nieuwe werk willen vinden. Arbeidsmarkt klaarmaken door de juiste instrumenten in te zetten.

Daarin hebben wij een geheel eigen, zeer succesvolle manier van begeleiding ontwikkeld. Onze stijl is direct, resultaatgericht, enthousiast en compassievol. We ondersteunen de uitstroom van medewerker(s) zo efficiënt mogelijk. We brengen snel in kaart wat de mogelijkheden zijn voor de medewerker en zoeken zo de juiste baan in een geschikte organisatie. Iedereen heeft voordeel bij een snel en doeltreffend outplacementtraject. Uw medewerker kan zo snel mogelijk aan zijn of haar nieuwe uitdaging beginnen, u kunt uw energie richten op uw eigen onderneming.
Het geeft u de kans om samen te bekijken waar uw kwaliteiten en competenties liggen en in welke functie, bij welke organisatie die het beste tot hun recht komen. Zo wordt het traject een nieuwe,
frisse start. Ik maak gebruik van diverse testen en trainingen die – samen met mijn brede netwerk - leiden naar de perfecte baan voor jou.

Een ongewone baan

Solliciteren is hard werken. Solliciteren is een ongewone baan. Intensief en onzeker.
Wij hebben veel ervaring met talloze mensen met uiteenlopende verhalen en zeer verschillende achtergronden. Onze aanpak wordt gekenmerkt door een loopbaantraject met aansluitend een jobmarketingtraject. Het loopbaantraject is gericht op arbeidsmarktklaar zijn. U bent arbeidsmarkt
klaar wanneer duidelijk is wat de volgende stap moet gaan worden en je dat uitdraagt in een zelfbewuste houding. Jobmarketing is simpelweg uzelf kennen als oplossing op de arbeidsmarkt en daarvoor stapsgewijs de juiste stappen toepassen.
Netwerkgesprekken voeren in het bedrijfsleven/MKB en bij overheidsinstellingen. We voeren structureel overleg met ondernemers en directie, en zijn vaak vertegenwoordigd bij de bron van vacatures. Via vacaturesites wordt er max. 4% van de openstaande vacatures ingevuld. Concreet betekent dit dat 96% van de kandidaten teleurgesteld wordt. Iedere dag opnieuw!
Jobmarketing als een effectieve en creatieve wijze van arbeidsmarktbenadering inzetten, levert resultaten en een trackrecord op. Deze werkwijze passen wij toe bij zowel individuele- als groepstrajecten. Wij weten op welke wijze recruiters te werk gaan.

Onze methode; Excelleren in Jobmarketing werkt!