• Maastricht - Roermond - Venlo - Eindhoven
  • 06 5343 8728

Thans Consultancy gespecialiseerd in outplacement

Thans Consultancy werkt voor werkgevers en werknemers en is al jaren specialist op het gebied van outplacement, loopbaan-begeleiding en verborgen (nog niet gepubliceerde) vacatures.

Maatwerk in transitie- en outplacementtrajecten

Thans Consultancy biedt altijd maatwerk. Wij helpen kandidaten weer zo snel mogelijk in werk elders te hervatten, maar dat doen we wel zorgvuldig. Een nieuwe baan moet immers duurzaam zijn. Leren van eerdere ervaringen en keuzes, een gedegen heroriëntatie en bewuste loopbaankeuzes maken voor de toekomst, gericht solliciteren en een pragmatische en intensieve bemiddeling vormen de basis van het succes van Thans Consultancy.

Maak vrijblijvend kennis met Thans Consultancy

Outplacement brengt meestal veel vragen met zich mee, vaak begint dit al met het maken van de vaststellings- overeenkomst. Wat neem je daar in op, welke juridische gevolgen zijn mogelijk en hoe verhoudt het outplacementtraject zich tot een uitkering van het UWV? Daarnaast zijn er vaak vragen over weer solliciteren, de huidige arbeidsmarkt en iemand zijn of haar mogelijkheden daarop. Thans Consultancy heeft daar veel ervaring in. Tijdens een oriënterend gesprek luisteren wij goed naar uw wensen en verwachtingen, geven wij antwoord op vragen en krijgt u een beeld van wat wij voor u kunnen betekenen. Onze Mobiliteitsexperts en Loopbaanexperts staan u graag te woord!

Bent u werknemer of werkgever

Bent u werknemer of werkgever en hebt u belangstelling voor re-integratie en outplacement? Neem dan contact op met Thans Consultancy. Wij informeren u graag vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden op het gebied van re-integratie en outplacement. Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Ons netwerk

Onze loopbaan- en outplacementadviseurs beschikken over een jarenlange ervaring op hun vakgebied en hebben een echte passie voor hun vak. Maar dat niet alleen, ook hebben zij toegang tot sterke netwerken in alle relevante sectoren. Wij hebben een uitstekend netwerk en zijn vaak bij de bron vertegenwoordigd!