• Maastricht - Roermond - Venlo - Eindhoven
  • 06 5343 8728

Al op mijn 25 ste doorliep ik zelf een outplacementtraject, nadat ik ‘niet op mijn plek’ was bij grote organisatie). Sindsdien ben ik werkzaam in het vak en weet ik dat ik floreer als pionier in (door)startende organisaties, als jobmarketeer, als trainer en als coach.

Binnen het loopbaanvak ben ik pionier in het combineren van de vakgebieden loopbaan coaching en marketing: de Jobmarketing, simpelweg jezelf zichtbaar maken bij de juiste doelgroep. Mijn stijl is direct, resultaatgericht, enthousiast en compassievol.

Mijn passie

In het loopbaanvak ligt mijn uitgesproken passie in het begeleiden en trainen van mensen die, nadat ze weten wat ze zoeken, dit nieuwe werk willen vinden. Daarin heb ik een geheel eigen, zeer succesvolle wijze van begeleiding ontwikkeld: Netwerkgesprekken voeren en Jobmarketing een effectieve en creatieve wijze van arbeidsmarktbenadering. Deze werkwijze pas ik toe bij zowel individuele als groepsoutplacementtrajecten.

Diensten:

Nieuw werk veroveren, dat is mijn passie.
Doelstelling; 85% van de cliënten (her) plaatsen.
Verder beschik ik over;

  • Goede ideeën: over de ontwikkeling en de aansturing van een organisatie en de mogelijkheden van de organisatie daarin.
  • Vernieuwend durven te zijn: problemen aanpakken waarvan iedereen denkt dat ze niet op te lossen zijn.
  • Mensen in beweging krijgen: weten hoe je anderen kunt motiveren en inspireren.
  • Netwerker pur sang die lef heeft, resultaatgericht te werkgaat en daadkrachtig is.

Denken en doen als een ondernemer!